Koning & Hartman en SEE telecom ontwikkelen repeater voor c2000-netwerk

verbindingAlgemeen

Koning & Hartman en SEE Telecom ontwikkelen een betrouwbare repeater die voldoet aan alle aansluitingseisen van het C2000-netwerk. Voor de zogenoemde Special Coverage Locations (SCL) stelt C2000 zeer specifieke aansluitingseisen voor C2000 apparatuur. Omdat een standaard TETRA repeater niet aan deze specifieke eisen voldoet, heeft Koning & Hartman in nauwe samenwerking met SEE Telecom een C2000 repeater ontwikkeld die hier wel aan voldoet.

Deze C2000 repeater is zeer kosteneffici├źnt en voorzien van alle technische specificaties welke u van een repeater mag verwachten. De repeater is ontwikkeld voor locaties waar het C2000 bereik vergroot dient te worden. Deze krachtige oplossing zorgt ervoor dat het C2000 signaal geheel probleemloos wordt aangeboden aan het in het gebouw ge├»nstalleerde antennesysteem. Tevens is de repeater op afstand volledig beheerbaar bijvoorbeeld vanuit het Remote Service Center van Koning & Hartman.

De C2000 repeater is voor het eerst in gebruik genomen in een gebouwcomplex waar indoordekking noodzakelijk was en een groot aantal gebruikers dagelijks afhankelijk is van het C2000-netwerk. De gebruikers zijn door het toepassen van de repeateroplossing naar volle tevredenheid in elke hoek van het gebouw voorzien van een perfecte en stabiele verbinding.

 

verbindingKoning & Hartman en SEE telecom ontwikkelen repeater voor c2000-netwerk