Koning & Hartman gecertificeerd als Top Employer 2015

verbindingNieuws

topemployer K&H

Koning & Hartman is voor het derde jaar op rij door het onafhankelijke Top Employers Instituut gecertificeerd voor haar uitstekende personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden. Gisterenavond heeft Koning & Hartman tijdens een officiële uitreiking de exclusieve Top Employers Nederland certificering in ontvangst mogen nemen.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren. Koning & Hartman heeft de exclusieve certificering Top Employers Nederland 2015 ontvangen.

In het kader van de Top Employers procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen.

Het Top Employers Institute heeft Koning & Hartman beoordeeld aan de hand van de volgende criteria:
• Talent Strategy
• Workforce Planning
• On-boarding
• Learning & Development
• Performance Management
• Leadership Development
• Career & Succession Management
• Compensation & Benefits
• Culture

Samantha Crous, regional director Africa & Benelux voor het Top Employers Institute: “Optimale werkomstandigheden zorgen ervoor dat werknemers zich op zowel persoonlijk als professioneel vlak kunnen ontwikkelen. Ons grondig onderzoek heeft aangetoond dat Koning & Hartman een uitstekende werkomgeving biedt, met veel aandacht voor training & opleiding middels een eigen Academy, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden tot goed doordachte performancemanagementprogramma’s die uitstekend aansluiten op de bedrijfscultuur.”

Sanne Smit, Consultant bij Koning & Hartman, vertelt hoe zij Koning & Hartman als werkgever ervaart: “Ik ben bij Koning & Hartman begonnen als Young Professional. Er is veel aandacht voor persoonlijke groei en ik ben tijdens deze periode dan ook intensief getraind, gecoacht en gegroeid. Na het afronden van het Young Professionals Programma heb ik de stap gemaakt en ben ik bij Koning & Hartman in dienst gekomen als Consultant, waar ik me nu verder ontwikkel in de rol van projectmanager. Koning & Hartman biedt mij ruime uitdaging in een mooi bedrijf dat constant in ontwikkeling is.”

Rob van Os, HR-directeur van Koning & Hartman, is samen met zijn afdeling verantwoordelijk voor het personeelsbeleid binnen de organisatie. “We hebben in Nederland en België meer dan 800 mensen in dienst. Om als bedrijf succesvol te zijn is het cruciaal om goed voor je medewekers te zorgen en hierin te blijven investeren. Wij bieden onze mensen voortdurend de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen binnen onze eigen Koning & Hartman Academy. Onze mensen maken het verschil voor onze organisatie, maar ook voor onze klanten. Dat we nu zijn uitgeroepen tot één van de Top Employers Nederland 2015 laat zien dat we inderdaad zo goed presteren als we hadden gehoopt. We zijn erg trots dat we tot deze exclusieve groep van Top Employers behoren.”

verbindingKoning & Hartman gecertificeerd als Top Employer 2015