Koning & Hartman introduceert nieuwe generatie Swissphone pagers voor veiligheidsdiensten

verbindingAlgemeen

Het Zwitserse merk Swissphone is terug op de Nederlandse pager-markt met de nieuwe s.Quad Flex Pager. Deze CTK-gekeurde smart pager kenmerkt zich door eenvoud en veiligheid. Koning & Hartman brengt als officieel Swissphone partner de s.Quad Flex Pager exclusief op de markt.

 

De digitale s.Quad Flex Pager is door Swissphone ontwikkeld in samenwerking met Koning & Hartman en gebruikers uit de openbare orde en veiligheidsbranche. Door uitgebreide tests en feedback door eindgebruikers is een product ontwikkeld dat voldoet aan alle hedendaagse eisen. De s.Quad Flex Pager is bestand tegen vallen, stof en water conform IP67 en beschikt ook over een krachtige batterij met een levensduur tot wel drie maanden.

 

CTK-gekeurd

‘Ondanks’ de robuustheid heeft de s.Quad Pager een licht en plat design en een zeer duidelijk alarmsignaal, waardoor deze alleen opvalt wanneer dat nodig is: in het geval van een alarm. De kwaliteit van de pager blijkt ook uit de verkregen CTK-keuring, wat de s.Quad Flex Pager geschikt maakt voor gebruik op het P2000 netwerk.

De s.Quad Flex Pager met alle bijbehorende accessoires is vanaf nu exclusief verkrijgbaar via Koning & Hartman; als standaard product of volledig geprogrammeerd conform wensen en eisen van gebruikers.

verbindingKoning & Hartman introduceert nieuwe generatie Swissphone pagers voor veiligheidsdiensten