Koning & Hartman ontvangt opdracht voor vervanging en onderhoud portofoonnetwerken Nederlandse ambassades

verbindingAlgemeen

Koning & Hartman heeft van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de opdracht ontvangen voor het vervangen en onderhouden van de portofoonnetwerken op meer dan 50 Nederlandse Ambassades wereldwijd.

 

De opdracht bestaat uit het netwerkontwerp, levering van de portofoons en installatie, integratie en onderhoud op de Nederlandse Ambassades over heel de wereld. Ook wordt op de verschillende locaties de inbouw van communicatie-apparatuur in ambassadevoertuigen verzorgd, worden specifieke frequentiemetingen gedaan en wordt ambassadepersoneel getraind door de portofoonspecialisten van Koning & Hartman.

“Voor de Nederlandse Ambassades en Consultaten is betrouwbare mobiele communicatie van groot belang’, aldus Oswald Coene, Algemeen Directeur van Koning & Hartman. ‘We zijn dan ook trots dat het Ministerie heeft gekozen voor Koning & Hartman als gespecialiseerde partner op dat gebied en dat we op die manier kunnen bijdragen aan optimale communicatie op de Nederlandse Ambassades en Consultaten over de hele wereld.”

De eerste werkzaamheden zijn inmiddels gestart.

verbindingKoning & Hartman ontvangt opdracht voor vervanging en onderhoud portofoonnetwerken Nederlandse ambassades