Koning & Hartman ontvangt tienjarig onderhoudscontract nieuwe C2000-netwerk

verbindingc2000

Koning & Hartman heeft van het Ministerie Veiligheid & Justitie de opdracht gekregen voor het onderhoud van het landelijke C2000-netwerk. De onderhoudsovereenkomst, met een duur van 10 jaar, is vandaag getekend. Het C2000-netwerk is het landelijke communicatienetwerk voor Openbare Orde en Veiligheid (OOV).

 

Koning & Hartman verkreeg de gunning na een Europese aanbesteding die eerder dit jaar door het Ministerie van Veiligheid & Justitie werd uitgeschreven. De C2000-netwerkapparatuur wordt momenteel vernieuwd door een derde partij. Zodra dit traject in de loop van 2017 is voltooid is zal de onderhoudsovereenkomst in gaan.

De overeenkomst betekent dat Koning & Hartman het preventief en correctief onderhoud aan de radio-apparatuur, maar ook onderdelen als antennes, UPS (noodstroomvoeding) en aircosystemen voor haar rekening neemt. Naast het onderhoud verleent Koning & Hartman ook aanvullende services als spare parts management. Bovendien levert Koning & Hartman op momenten dat daar behoefte aan is (bijvoorbeeld in het geval van grote evenementen of calamiteiten) ondersteunende diensten in de vorm van o.a. engineers, netwerkarchitecten en projectmanagers.

Trots

Koning & Hartman is al jarenlang een speler in de wereld van Mission Critical Communication. “We nemen van oudsher al een prominente plaats in als het gaat om oplossingen en diensten rondom missiekritische communicatieoplossingen. We zijn dan ook trots dat we op deze manier aan het C2000-netwerk kunnen bijdragen”, zegt Oswald Coene, Algemeen Directeur Koning & Hartman. “Belangrijkste is dat onze klanten kunnen vertrouwen op onze kennis, kunde en kwaliteit. We hebben op dat vlak alles in eigen huis: onder andere op het gebied van TETRA-techniek, meldkamers, special coverage en RF. Daarnaast beschikken we over een landelijk opererende service organisatie om maximale beschikbaarheid te garanderen.”

verbindingKoning & Hartman ontvangt tienjarig onderhoudscontract nieuwe C2000-netwerk