Koning & Hartman opent Remote Service Center

verbindingAlgemeen

Koning & Hartman opent een nieuw Remote Service Center, om 24/7 op afstand netwerken en systemen te kunnen monitoren en beheren. Het bedrijf speelt hier naar eigen zeggen mee in op trends zoals The Internet of Things, Cloud, Smart Industry en Wireless Mobility, en garandeert met het Service Center optimale bereikbaarheid en connectiviteit.

Om werkzaamheden goed uit te kunnen voeren en slimme processen te onderhouden, moeten netwerken en systemen 24 uur per dag online zijn. Om storingen te voorkomen en te kunnen voorzien in de stijgende behoefte aan connectiviteit en bereikbaarheid, biedt Koning & Hartman managed services vanuit een nieuw geavanceerd Remote Service Center (RSC). Vanuit het RSC worden diverse netwerken op afstand bewaakt, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Koning & Hartman regisseert het uitvoeren van onderhoud en werkzaamheden aan netwerken en systemen, het testen en implementeren van software-updates en bugfixes, ongeacht welke provider of netwerken en systemen er worden gebruikt. Onregelmatigheden en storingen worden proactief gesignaleerd en opgelost. De meeste storingen worden op afstand vanuit het RSC opgelost. Zo niet, dan is een gecertificeerde Field Engineer snel ter plaatse. Tevens kan Koning & Hartman periodiek rapportages uitbrengen over de status, prestaties en de belasting van het netwerk. De beschikbaarheid van een netwerk wordt hierdoor verder gewaarborgd.

“We worden steeds afhankelijker van technologie, met als gevolg dat we zonder efficiënte communicatie en beschikbaarheid van data niet in staat zijn om te werken, produceren, en leven zoals we dat nu gewend zijn. Bedrijven willen downtime te allen tijde vermijden, om kosten te besparen en efficiëntie te verhogen. Het draait bij organisaties om continuïteit. Koning & Hartman biedt het bedrijfsleven iets unieks aan: 1 partner voor alle zaken rondom netwerken en communicatie; van ontwerp en aanleg tot en met onderhoud en beheer,” aldus Oswald Coene (Algemeen Directeur Koning & Hartman).
Vorige maand gingen op de vestiging in Delft de deuren officieel open van het vernieuwde Remote Service Center (RSC). Koning & Hartman heeft al jaren een Network Operating Center (NOC) als onderdeel van haar dienstverlening, maar de grote verandering is dat het Network Operating Center van dochteronderneming RadioAccess is samengevoegd met het bestaande NOC in Delft. Door deze uitbreiding ontstaat er een krachtbundeling van de juiste expertise en ervaring binnen 1 groot geavanceerd RSC.

verbindingKoning & Hartman opent Remote Service Center