KPN Critical Communications lanceert vernieuwde webshop

verbindingLTE, Nieuws

kpn hoofdkantoor

KPN Critical Communications heeft een nieuwe webshop gelanceerd. Het nieuwe online platform toont naast een selectie van portofoons, mobilofoons en accessoires ook diverse nieuwe producten en diensten.

“De markt en technologieën blijven zich ontwikkelen. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, bieden wij het digitale aanbod nog makkelijker en gebruiksvriendelijker aan. De nieuwe webshop biedt ook een goed platform om onze nieuwe producten en diensten, zoals KPN Protect, KPN Push-To-Talk en Zepcam, te tonen”, aldus Dennis Gooijer, Directeur KPN Critical Communications

Naast een actueel productoverzicht met uitgebreide Nederlandse productinformatie is het gemakkelijker om online een product te zoeken door gebruik te maken van filters. Elke categorie beschikt over eigen filters, waardoor snel een keuze gemaakt kan worden voor bijvoorbeeld juist wel of geen ATEX-portofoons. Ook beschikt de webshop over een KPN Portofonie configurator, die het zeer eenvoudig maakt om de juiste accessoire bij een portofoon te selecteren.

Naast portofoons en mobilofoons is het assortiment uitgebreid met Semafonie, KPN Protect, KPN Push-To-Talk en cameratoepassingen, zoals bodycams of voertuigcamera’s. Het is nu ook mogelijk om online een abonnement te bestellen.

Een nieuwe functionaliteit in de webshop is het maken van een eigen offerte. Men kan artikelen in een winkelmandje plaatsen en de order parkeren. Vervolgens kan men een PDF downloaden. Wil men de order plaatsen dan kan men inloggen en staat bij Mijn KPN de geparkeerde order.

 

verbindingKPN Critical Communications lanceert vernieuwde webshop