KPN start met de verkoop van TETRA-abonnementen

verbindingNieuws, Tetra

kpn hoofdkantoor

KPN biedt, samen met haar partner Entropia Digital, de dienst KPN “Portofonie Abonnementen”. Hiermee verkrijgen bedrijven of instellingen, op basis van een abonnementsstructuur, lokaal of nationaal toegang tot een volledig beheerd TETRA netwerk.

Mede door de aanwezige back-up voorzieningen is dit netwerk zeer betrouwbaar en blijft het ook in noodgevallen goed functioneren. Het netwerk is voorzien van encryptie, authenticatie en biedt een snelle verbindingsopbouw met een hoge betrouwbaarheid. Op een bedrijfsterrein kan gebruik worden gemaakt van lokale dekking en als er meerdere vestigingen in Nederland zijn dan is er een nationaal abonnement beschikbaar. Zelfs als er alleen tijdelijk portofoons nodig zijn, zoals bijvoorbeeld tijdens een evenement of een zogenoemde ‘stop’ in de chemische industrie, kan er gebruik worden gemaakt van KPN Portofonie Abonnementen.
Met KPN Portofonie Abonnementen kunnen bedrijfskritische processen worden ondersteund met hoogwaardige draadloze spraak- en datacommunicatie. “De verbreding van ons Private Mobile Radio-portfolio zorgt ervoor dat wij onze klanten op een passende wijze kunnen blijven bedienen in een veranderende markt. KPN “Portofonie Abonnementen” geeft invulling aan de behoefte van onze klanten om geen eigen investering te doen, is flexibel en kosten effectief”, aldus John van Vianen, directeur Zakelijke Markt.

Abonnementsvormen
KPN Portofonie biedt een scala aan abonnementsvormen met bijbehorende functionaliteiten aan, waardoor klanten altijd een specifiek abonnement kunnen kiezen, dat past bij hun communicatiewensen en bedrijfsprocessen. Daarbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan het aantal gespreksgroepen, groepscommunicatie, een noodknop, “GPS track and trace” en publieke of private telefoonkoppelingen. Een abonnement kan worden afgenomen met of zonder portofoon of mobilofoon. Verder is er een speciaal Standby abonnement beschikbaar, waarmee piekbezetting, defecten en noodsituaties kunnen worden opgevangen. Daarbij geldt dat op het moment dat de portofoon in gebruik wordt genomen, het vooraf afgesproken abonnement voor die maand in rekening wordt gebracht.
Er is een Portofonie abonnement vanaf €15,- per maand en er kan worden gekozen voor één- of meerjarige abonnementen.

verbindingKPN start met de verkoop van TETRA-abonnementen