Kreuze Telecom benoemt Peter Koster als commercieel directeur ai.

verbindingNieuws

Foto Peter Koster

De algemene directie van Kreuze Telecom heeft Peter Koster per februari 2015 benoemd als commercieel directeur ad interim.

Peter Koster zal commercieel bijdragen aan het behalen van de gestelde doelstellingen en zal zich inzetten voor de verdere ontwikkeling van nieuwe diensten die Kreuze de laatste tijd heeft ontwikkeld. Zo heeft hij meerdere commerciële management functies vervuld in de wereld van ICT.

“Er ligt een mooie uitdaging met volop kansen te wachten”, aldus Peter Koster. ”Ik kijk ernaar uit om samen met het ervaren team op een succesvolle manier de doelstellingen van onze klanten te helpen realiseren. Kreuze speelt uitstekend in op de behoefte van haar klanten. We implementeren toonaangevende projecten bij vooraanstaande klanten en worden gewaardeerd om de resultaten en onze uitstekende dienstverlening.

“We gaan ons komende tijd focussen op de verdere ontwikkeling van een aantal nieuwe diensten die er op gericht zijn nog beter, sneller en flexibeler in te kunnen spelen op de klantvraag. Dat is mogelijk door, samen met onze klanten, aan innovatieve oplossingen te werken die hen verder helpen. Vanuit mijn functie kan ik een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Kreuze tot innovatieve ICT-partner’.

verbindingKreuze Telecom benoemt Peter Koster als commercieel directeur ai.