Lou Dolmans nieuwe algemeen directeur Kreuze Telecommunicatie

verbindingAlgemeen

Lou Dolmans (57) is met ingang van 1 januari aanstaande de nieuwe algemeen statutair directeur van Kreuze Telecommunicatie BV. Hij volgt daar Noël Luijten op, die als enig aandeelhouder en ambassadeur betrokken blijft bij het bedrijf.

 

Dolmans heeft ruime ervaring in commerciële en leidinggevende posities in de financiële wereld. Tot voor kort was hij directeur bij ABN AMRO. Daarvoor werkte hij onder meer bij Fortis en de Generale Bank.
Terugtredend algemeen directeur Luijten: “Het veranderende telecomlandschap biedt Kreuze volop kansen. Dat brengt ook uitdagingen met zich mee, vooral op organisatorisch vlak. Dat vraagt om een nieuwe leider, met aanvullende kwaliteiten, die de organisatie verder kan professionaliseren. Ik ga mij als ambassadeur binnen het ‘nieuwe’ Kreuze richten op business development, klantrelaties en partnerships met derden. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat de dagelijkse leiding van Kreuze bij Lou in de best mogelijke handen is.”
Dolmans is enthousiast over zijn komst: “Ik ken Kreuze natuurlijk als een partij met een enorme expertise op het gebied van communicatieoplossingen. Ik kijk ernaar uit om, samen met al onze experts, te bouwen aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening en de groei van onze organisatie. We zijn begin 2015 al van richting veranderd en bevinden ons nu bij wijze van spreken in de bocht, die we al op snelheid uitkomen. Daardoor kunnen we straks op het rechte stuk een maximale topsnelheid bereiken. We gaan onze bestaande en nieuwe klanten in de toekomst nog meer verrassen met innovatieve oplossingen.”
De koerswijziging waar Dolmans aan refereert, werd ingezet met de hulp van Peter Koster, die begin dit jaar speciaal voor die taak werd aangetrokken als commercieel directeur a.i.
Het managementteam van Kreuze bestaat per 1 januari 2016, naast Lou Dolmans als algemeen directeur en eindverantwoordelijke Sales, uit Irma Damen (HR & Finance) en Thieu Hovens (Operations).

verbindingLou Dolmans nieuwe algemeen directeur Kreuze Telecommunicatie