Lucas Covers ad interim CEO bij Rohill

verbindingAlgemeen

Lucas Covers is ad interim CEO bij Rohill geworden. In deze functie gaat hij oprichter en eigenaar Roland van der Boom ondersteunen. Met deze keuze wil Rohill verder groeien. Hoe lang Covers ad interim-CEO blijft, is niet vastgelegd. “Ik wil iets moois bijdragen aan het bedrijf”

 

Lucas Covers is industrieel ontwerper van de TU Delft met internationale ervaring in consumentenproducten en dienstverlenende industrieën. Hij heeft 20 jaar gewerkt bij een multinational in Hong Kong, Brazilië, Frankrijk en Nederland. Sinds 2008 werkt hij als CEO in verschillende private equity omgevingen in België en Nederland. Hij is vooral gericht op algemeen management en innovatie- en groeistrategieën voor industriële en dienstverlenende bedrijven in een internationale omgeving. Hij is een van de acht partners van TSM Partners. Dat bedrijf zet zich in bij beslissende momenten in de ontwikkeling van ondernemingen, zoals herstructurering, doorgroei of internationalisatie. TSM Partners zet hun kennis, ervaring, netwerken én financiële middelen.

Covers: “Roland heeft een bedrijf opgezet en het gebracht waar het nu is. Om het verder te brengen, ga ik hem helpen. Het eerste doel is omzetgroei. Public safety is belangrijk, daar kunnen we nog groeien. We zijn natuurlijk een relatief kleine speler. Een mini-international. Ondanks dat we klein zijn, zijn we verspreid over de hele wereld.” Voor hoe lang Cover ad interim blijft bij Rohill is nog niet vastgelegd. “Ik doe het samen met Roland. Hij denkt na over wat hij wil doen in de toekomst. Ik wil iets moois bijdragen aan het bedrijf, door vanuit mijn rol de onderneming sterker te maken.”

verbindingLucas Covers ad interim CEO bij Rohill