Mark Gerritsen: nieuwe sales directeur bij Koning & Hartman

verbindingAlgemeen

Koning & Hartman heeft onlangs Mark Gerritsen benoemd tot Sales Directeur van het Managed & Mobile Solutions en Networking & Communications portfolio. Op dit gebied voorziet het
technologiebedrijf een flinke groei omdat de vraag naar optimale mobiele bereikbaarheid, bedrijfscommunicatie oplossingen en hoogwaardige (data)netwerken blijft groeien.

Gerritsen werkte al eerder bij Koning & Hartman als Sales Director van de Business Unit Consulting. Nu keert hij terug als Directeur Sales van het gehele Telecom en ICT-portfolio, en hij heeft ambitieuze plannen: “Voor het optimaliseren van bedrijfsresultaten zijn toekomstbestendige netwerken en optimale communicatie oplossingen onmisbaar. Het is van belang dat een bedrijfsnetwerk voorziet in de vereisten voor het gebruik van hoge bandbreedte en de toenemende vraag naar cloud computing en multimedia toepassingen. Wij denken met onze klanten mee om een zo efficiënt, schaalbaar, veilig en beheersbaar mogelijk next-generation netwerk te creëren. Daarnaast hebben we ongeëvenaarde kennis en ervaring op het gebied van vaste en mobiele communicatieoplossingen. Koning & Hartman beschikt niet alleen over een compleet productportfolio, maar ook over de aanvullende diensten die van grote toegevoegde waarde zijn voor de klant. Die combinatie maakt ons onderscheidend in de Benelux.”

verbindingMark Gerritsen: nieuwe sales directeur bij Koning & Hartman