Mobiele applicatie biedt inzicht in alarmen en de meldstatussen

verbindingAlgemeen

Flash Private Mobile Networks heeft een nieuwe mobiele applicatie ontwikkeld waarmee vanaf elke locatie groepen personen kunnen worden gealarmeerd en de status van alarmmeldingen kan worden ingezien. de applicatie, Flash Smart Alert, is zodanig ontwikkeld dat hij ook missiekritiek kan worden ingezet. Bovendien, zo stelt het bedrijf, kan hij de persoonlijke veiligheid van de gebruiker waarborden, door de mogelijkheid te bieden om zelf noodoproepen te doen en daarbij zijn of haar locatie kenbaar te maken.

Alle meldingen worden via de applicatie doorgestuurd naar het Flash Smart Alert Portal en doorgezet naar de juiste collega’s. De app biedt ook de mogelijkheid om de aanwezigheidsstatus van medewerkers in te zien en snel te bellen naar een voor gedefinieerd telefoonnummer.

Flash Smart Alert draait op Android en is geschikt voor GSM, smartphone en tablet. De applicatie kan het gebruik van pagers vervangen, en de applicatie is schaalbaar met betrekking tot het aantal gebruikers. Hij kan worden gekoppeld aan de brandmeldcentrale en andere alarmsystemen, waaronder Flash Smart Control. Met dit laatste platform, kunnen essentiële communicatiesystemen aan elkaar worden gekoppeld om via één overzichtelijk dashboard te worden gecontroleerd. Flash Smart Control brengt alle procesinformatie en alarmmeldingen samen op één scherm.

verbindingMobiele applicatie biedt inzicht in alarmen en de meldstatussen