Motorola introduceert MotoTRBO Capacity Max-systeem

verbindingAlgemeen

Bij publieke diensten, energieleveranciers en de productie- en transportsector bestaat een groeiende vraag naar goede tweeweg-radiocommunicatieoplossingen die flexibel kunnen inspelen op uitbreiding van het netwerk en het aantal toestellen. Met de nieuwe generatie MotoTRBO Capacity Max wil Motorola aan die vraag voldoen.

MotoTRBO Capacity Max is gebaseerd op de DMR Tier III-standaard. In de eerste release kan een Capacity Max-systeem met maximaal 15 sites worden opgebouwd, met tot drieduizend gebruikers per site. Door de inmiddels al beschikbare MotoTRBO-componenten toe te passen kunnen bestaande installaties voordelig in een Capacity Max-systeem worden ge├»ntegreerd. De toestellen uit de DP3441, SL4000 en DP/DM4000 (ATEX) series ondersteunen het Tier III-systeem, en daarnaast kunnen de DMR repeaters MTR3000, DR3000 (32MB variant) en de nieuwe SLR5500 worden gebruikt. MotoTRBO Capacity Max is ook – zoals voorgeschreven – compatibel met toestellen van andere DMR Tier III-fabrikanten.
Om de transitiekosten voor bestaande klanten te bepreken, biedt Motorola een migratiepad aan, van legacy analoge- en MotoTRBO-oplossingen naar Capacity Max.

verbindingMotorola introduceert MotoTRBO Capacity Max-systeem