Motorola Solutions koopt Gridstone

verbindingAlgemeen

Motorola Solutions heeft voor een onbekend bedrag het Australische bedrijf Gridstone overgenomen. Gridstone is gespecialiseerd in het maken van apps voor missiekritische communicatie, met name voor Apple iOS. Door de overname verwacht Motorola Solutions sterker te komen staan in de markt voor mobility-oplossingen op het gebied van workflow management en communicatie. De focus zal vooral liggen op de Aziatische regio.

 

Iain Clarke, Motorola Solutions corporate vice president Asia Pacific, zegt dat Motorola en Gridstone complementair aan elkaar zijn. “Vandaag de dag zien we in de wereld van publieke veiligheid dat meer mobiliteit een enorm voordeel geeft bij veiliger en efficienter werken”, zegt Clarke.

Gridstone ontwikkelt mobiele applicaties die makkelijk te gebruiken zijn en zich hebben bewezen bij het overwinnen van complexe workflow management problemen. De toepassingen hebben duidelijke en directe voordelen voor de klanten. Zoals de vermindering van handmatige administratieve taken, zodat de politie kan meer tijd doorbrengen in het veld om processen te automatiseren om de efficiëntie binnen industriële omgevingen te verhogen.”

verbindingMotorola Solutions koopt Gridstone