NEC en Koning & Hartman intensiveren samenwerking op Nederlandse markt

verbindingAlgemeen

NEC Enterprise Solutions en Koning & Hartman intensiveren hun samenwerking op de Nederlandse markt om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en kansen die de markt biedt voor zakelijke ICT oplossingen en dienstverlening.

 

Koning & Hartman is al jaren servicepartner van NEC in Nederland. Koning & Hartman verleent hierbij service aan zakelijke klanten van NEC en NEC business partners zoals KPN. De jarenlange samenwerking heeft geleid tot versteviging van de commerciële samenwerking die de levering van nieuwe UC&C en IT-oplossingen en service van bestaande bedrijfstelecommunicatiesystemen bestendigt en uitbreidt. Met dit vernieuwde partnership kunnen bestaande en nieuwe klanten vertrouwen op een hoogwaardige en toekomstvaste ondersteuning van hun on-premise, cloud of hybride bedrijfscommunicatieoplossingen.

 

Portfolio

“Met een steeds belangrijkere rol voor data en IT in de totale netwerk- en communicatieoplossingen, is NEC met haar krachtige en brede portfolio bij uitstek geschikt om organisaties te ondersteunen bij de digitale transformatie die de hedendaagse markt kenmerkt”, stelt Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman. “De High Availability systemen en software van NEC sluiten goed aan op onze Mission Critical Communications en Wireless Connectivity diensten die we aan onze klanten leveren.”

“Het brede en krachtige portfolio van NEC stelt ons in staat een totaal aanbieder te zijn op ICT-gebied en onze klanten nog beter te begeleiden bij het realiseren van een Smart Enterprise. Door naast de alom bekende NEC communicatiesystemen ook gebruik te maken van NEC’s hoogwaardige servers, software, data opslagsystemen en datacenter-oplossingen, kunnen organisaties de efficiency, klantgerichtheid en concurrentiekracht van hun bedrijfsvoering aanzienlijk verhogen”, voegt hij toe.

“De kennis en ervaring van Koning & Hartman met betrekking tot onze NEC VoIP platformen, UC&C applicaties, Contact Centers en Mobility oplossingen, waaronder Vast/Mobiel integratie, Private GSM/3G en SIP DECT, zijn van onschatbare waarde” licht Paul Kievit, President NEC Enterprise Solutions EMEA, toe. Belangrijke klanten, van Corporate tot bovenkant SME, kunnen vertrouwen op een goede dienstverlening voor continuïteit in hun mission critical bedrijfsprocessen.

“Naast onze Large Enterprise en Corporate klanten in de Industrie, de Zorg en de Overheid, heeft Koning & Hartman ook bewezen samen met NEC onderscheidend te zijn in het bedienen van bijvoorbeeld de Cruise Line business, een sector waar wij met onze draadloze communicatie oplossingen marktleider zijn. Expertise, gedrevenheid en betrouwbaarheid zijn gezamenlijke kernwaarden van onze organisaties en die onze samenwerking extra lading geeft”, sluit Kievit af.

verbindingNEC en Koning & Hartman intensiveren samenwerking op Nederlandse markt