Nico Hortensius verlaat C2000-project voor Priocom

verbindingAlgemeen

Nico Hortensius, teamleider implementatie meldkamers bij het project Vernieuwing C2000, verruilt zijn huidige functie met een baan bij Priocom.  Hortensius zal zich bij Priocom richten op business development en de contacten met de OOV-wereld.

 

Binnen dat laatste domein is hij zeer goed bekend. Hij werkte sinds 2007 vanuit zijn eigen bedrijf, Macato, binnen de OOV. Hortensis heeft voor de overheid naast teamleider implementatie meldkamers een aantal andere functies in het veiligheidsdomein vervuld. Zo werkte bij bij het CIO-beraad voor gebruikersondersteuning C2000 en als projectmanager landelijke verbeteringen C2000 tussen 2010 en 2014. Priocom is een mobiele virtuele netwerkoperator (MVNO) voor proces- en missiekritische communicatie. Priocom biedt netwerktoegang met prioriteit op het landelijke T-Mobile netwerk.

Het is de tweede belangrijke schakel binnen het project Vernieuwing C2000 in korte tijd dat stopt bij het ministerie. Vorige maand vertrok Astrid Raaphorst (toen directeur herinrichting van Meldkamerdomein, C2000 en 112).

verbindingNico Hortensius verlaat C2000-project voor Priocom