Nieuwe medewerker Selecsys

verbindingAlgemeen, c2000, Nieuws

Bas Kesselaer

Onlangs is Bas Kesselaer in dienst getreden bij Selecsys als pre-sales medewerker. Eerder werkte de 32-jarige Kesselaer als verbindelaar bij het Korps Mariniers.

Na de mariniers heeft Kesselaer de overstap gemaakt naar de Koninklijke Marechaussee. “Bij de Marechaussee heb ik als onderofficier verschillende functies bekleed en ben ik op een gegeven moment met C2000 in aanraking gekomen. In mijn laatste functie bij de Marechaussee heb ik twee jaar gewerkt als medewerker Verbindingen en Meldkamerdomein”, zegt hij.

Kesselaer heeft zich vooral met de technische en optische beveiliging van evenementen voor crowd en riot control beziggehouden. Na de marechaussee is hij overgestapt naar de politie en heeft zich daar in eerste instantie als functioneel beheerder verder gespecialiseerd in C2000. Later kreeg hij de kans om zich als technisch beheerder verder te ontplooien op het gebied van systeem- en netwerkbeheer. Kesselaer: “In mijn vrije tijd ben ik als jeugdleider actief bij de plaatselijke voetbalclub en vind ik het heerlijk om samen met mijn gezin leuke dingen te doen.”

verbindingNieuwe medewerker Selecsys