Nieuwe prebid meeting IBARC2 aanstaande maandag

verbindingIBARC

Voor IBARC2, de aanbesteding van portofoons voor de brandweer, komt een nieuwe prebid-meeting. De reden is onbekend. Wel lijkt de IBARC weer twee weken vertraging op te lopen.

 

Het IFV organiseert een prebid meeting conform hoofdstuk 3.5 van het Beschrijvend Document. Deze prebid meeting vindt plaats op maandag 10 oktober 2016 van 10:00 – 12:00 uur op Kemperbergerweg 804 te Arnhem (tegenover het IFV). Hiervoor dient u zich aan te melden via TenderNed. Alle gestelde vragen tijdens de prebid meeting en de antwoorden hierop zullen worden genoteerd en bekendgemaakt na deze prebid meeting.Volgens de woordvoerder was er een aantal verificatievragen bij enkele leveranciers. “Dit had betrekking op de ingeleverde testapparatuur. Daardoor hebben we iets langer nodig voor de definitieve beoordeling.  De leveranciers zijn hierover geïnformeerd.”

 

2014

De oorspronkelijke tender is al in 2014 opgestart. Na een rechtszaak, diverse malen uitstel en onduidelijkheden rond de aanbesteding hoopt het IFV eind oktober dit jaar de portofoons te kunnen bestellen. Saillant detail is overigens dat het nog onduidelijk is hoeveel portofoons dan daadwerkelijk worden afgenomen. Veel Veiligheidsregio’s doen niet mee met de tender. De partijen die wel meedoen, willen zich vooraf niet committeren aan aantallen.

verbindingNieuwe prebid meeting IBARC2 aanstaande maandag