Nieuwe telecom cloud provider C4IT van start

verbindingAlgemeen

c4it-logo-header
Deze maand is de nieuwe telecom cloud provider C4IT van start gegaan. C4IT biedt VoIP, video- en datadiensten vanuit de cloud.

C4IT levert clouddiensten op het gebied van communicatie via een resellerkanaal aan de eindgebruiker. Om te beginnen biedt C4IT vanaf 1 juni 2015 een compleet portfolio aan hoogwaardige VoIP, video- en datadiensten in het vaste en mobiele domein. In de nabije toekomst zullen de clouddiensten verder worden uitgebreid met nieuwe diensten, onder andere op het gebied van radiocommunicatie.

End-to-end
Jaap Meijer, uitvoerend directeur van C4IT: “C4IT onderscheidt zich in de markt voor cloud providers doordat zij een volledige end-to-end IP-oplossing aanbiedt. Dit betekent dat onze dienstverlening zich niet beperkt tot ‘diensten’, maar dat we ook de gehele implementatie inclusief het leveren van een nieuw netwerk (LAN/WLAN/WAN) en bekabeling verzorgen.”
Voor de netwerkoplossingen wordt primair gebruik gemaakt van het Cisco Meraki, Cloud Managed, product portfolio. C4IT is onderdeel van Ravelin Holding. Ravelin Holding is eigenaar van telecom-distributiebedrijven Selecsys, Selcom en Selcare.

verbindingNieuwe telecom cloud provider C4IT van start