Oplossingen SAIT voor gerechtsgebouw Breda

verbindingAlgemeen

GGB inBalans DBMO heeft SAIT bv de opdracht gegeven om in de nieuwbouw van het gerechtsgebouw Breda een installatie aan te leggen voor de verspreiding van het C2000 signaal.

 

Daarnaast levert SAIT een portofoonsysteem dat in en om het gerechtsgebouw moet zorgen voor goede betrouwbare communicatie mogelijkheden. Het gerechtsgebouw opent in 2018 haar deuren. In het nieuwe gerechtsgebouw neemt de Rechtbank, het Openbaar Ministerie en de Raad voor de Kinderbescherming hun intrek.
De totale oppervlakte van het te realiseren gerechtsgebouw bedraagt circa 33.000 m² bruto vloeroppervlakte exclusief een parkeervoorziening en terreininrichting. Er wordt een parkeergarage voorzien van circa 8.000 m².
InBalans is een samenwerkingsverband tussen drie aandeelhoudende partijen Facilicom, Macquarie Capital Group en VolkerWessels en daarnaast de volgende partijen Architekten CIE., Architectenbureau Paul de Ruiter, Sevil Peach, Karres en Brands Landschapsarchitecten, Arup, Halmos, Visser & Smit Bouw bv en HOMIJ.

verbindingOplossingen SAIT voor gerechtsgebouw Breda