Otos LMR Systems levert extra Kenwood-porto’s Jumbo Woerden

verbindingAlgemeen

Jumbo_Supermarkten

Het Jumbo distributiecentrum in Woerden breidt haar systeem uit met Kenwood-portofoons van Otos LMR Systems. Eerder was al communicatie-apparatuur door Jumbo Woerden besteld bij Otos LMR Systems voor de BHV, nu breidt het distributiecentrum uit met een nieuwe bestelling Kenwood-portofoons.

In juni bestelde het distributiecentrum van Jumbo al een repeater Kenwood NXR810, negen portofoons Kenwood NX300SE en een basispost NX800. Deze week heeft Jumbo nog drie NX300SE besteld. Deze zullen vooral ’s nachts worden gebruikt bij het koppelen van trailers. Dit omdat de huidige DECT-telefoons en de gsm’s niet toereikend blijken.

Volgens Marcel Coenen, sales engineer bij Otos LMR Systems, was bereik een uitdaging. “Het gebouw telt 58.000 vierkante meter, verdeeld over twee etages. Met een portofoon was er via het Nexedge-protocol vrijwel overal dekking. Met de repeater hebben we het puntje op de i gezet. Deze klus was bijzonder, omdat de versproducten boven op het dak van het karakteristieke gebouw langs de A12 worden aangeleverd.”

Eerder heeft Otos LMR systems bij C1000 in Amersfoort een portofonie-systeem geleverd. De tevredenheid daar en de extra efficiëntie die dankzij goede communicatie te halen is, heeft Jumbo overtuigd om portofonie te omarmen.

verbindingOtos LMR Systems levert extra Kenwood-porto’s Jumbo Woerden