Overname van CunaCC door Flash Services

verbindingAlgemeen

Vandaag hebben Flash Private Mobile Networks en Cuna gezamenlijk het contract getekend voor de overname van Cuna International B.V. door Flash Private Mobile Networks. De veranderende markt, en daarbij ook de veranderende klantvraag, hebben beide organisaties doen besluiten de krachten te bundelen.

 

CunaCC heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot innovatieve totaalpartner voor advies, onderhoud en implementatie van geavanceerde draadloze communicatiesystemen. Door het actief ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve M-t-M oplossingen, zoals CunaCC en Cuna Connect, onderscheidt Cuna CC zich in de markt van andere aanbieders. De focus is daarbij steeds gericht geweest op kwaliteit en groei.

Flash daarentegen onderscheidt zich in de markt door haar uitgebreide dienstenportfolio en het Full Service Concept. Klanten kunnen hun zorg voor private mobile networks geheel of gedeeltelijk aan Flash uitbesteden. Of het nu gaat om de inzet van portofoons of om het inrichten van complexe systemen; Flash biedt maatwerk. Maatwerk dat geboden wordt door de inzet van het flexibele huurconcept met een vloot van meer dan 25.000 items, de modulaire servicevormen, de diverse contractvormen, het online klantenportal of door de inzet van business intelligence. Daarbij ligt de focus nadrukkelijk op klanttevredenheid, klantenbinding en klantenloyaliteit.

Beide organisaties hebben een Rotterdamse hands-on mentaliteit, bedienen met een soortgelijk productenportfolio de markt, en opereren in een soortgelijk marktsegment. Met deze overname blijft de continu├»teit van de kennis van Cuna met betrekking tot haar innovatieve oplossingen ook na de overname door Flash gewaarborgd. Daarnaast zullen de klanten van Cuna de voordelen ondervinden van het sterkte dienstverleningsconcept van Flash.”

Voor Flash Private Mobile Networks, dat dit jaar 20 jaar bestaat, betekent deze overname een versterking van haar positie als marktleider op het gebied van private mobile networks.

 

verbindingOvername van CunaCC door Flash Services