‘Overname van AEG Tranzcom heeft geen invloed op huidige activiteiten’

verbindingAlgemeen, Nieuws, Tetra

logo_839900

De overname van AEG Tranzcom door VINCI Energies heeft geen invloed op de huidige activiteiten van AEG Tranzcom en entiteiten als Cuna International in Jabbeke of AEG Tranzcom Nederland. Dat geeft een woordvoerder van VINCI Energies aan.

“De strategie van VINCI Energies is om AEG Tranzcom als zelfstandig bedrijf te behouden en de expertise van AEG te gebruiken om de activiteiten verder te ontwikkelen; niet alleen in de landen waar AEG Tranzcom opereert, maar ook in andere landen waar VINCI Energies al aanwezig is”, aldus de woordvoerder.

AEG Tranzcom zal autonoom blijven opereren met behoud van het bestaande personeel. Door de ondersteuning van VINCI Energies verwacht de woordvoerder zelfs een groei van AEG Tranzcom. “AEG Tranzcom Nederland, zoals alle andere entiteiten overgenomen door VINCI Energies als AEG Belgium, FEM Electronique in Parijs en Cuna International in Jabbeke, blijven uiteraard ook bestaan als groep-entiteit. Als partner van Airbus voor Tetra terminals in Nederland verwachten we dat AEG Nederland in die markt blijft groeien.”

verbinding‘Overname van AEG Tranzcom heeft geen invloed op huidige activiteiten’