P3 groep AG wordt umlaut

verbindingAlgemeen

P3 Group AG, de wereldwijde advies- en engineeringorganisatie, zal zijn merk veranderen in ‘umlaut;. De P3-groep AG kwam aanvankelijk voort uit de P3-groep, die meer dan twee decennia groeide van een kleine lokale spin-off tot een wereldwijd netwerk met duizenden zeer gespecialiseerde consultants en experts die alle industrieën bedienen.

 

De inspiratie voor de nieuwe naam komt van het teken dat een gewone klinker verandert in een speciale, die de focus, kwaliteit en accentuering verandert. Lars Karsten, Chief People & Brand Officer (CPO), legt het verband uit: “Als umlaut veranderen we industriële en organisatorische advies- en uitvoeringsdiensten van regulier naar speciaal. Ons speciale kenmerk is dat we klanten over de hele wereld helpen om de kwaliteit, focus en accentuering van hun technologische capaciteiten en organisatiecultuur te verbeteren – ten goede. Met ons nieuwe merk en zijn identiteit hebben we het gevoel dat we erin geslaagd zijn een letterlijke en visuele belichaming te creëren van ons unieke voordeel voor de klant.”

“We wensen al een tijdje een nieuw merk dat de waarde weerspiegelt die we toevoegen aan de organisaties, diensten en producten van onze klanten, en de waarde die we hechten aan hun hoogst mogelijke tevredenheid, gedurende het hele proces, van één einde aan de ander ”, zegt Lars Karsten. “De behoefte aan een nieuw merk dat dat kon, groeide steeds meer. Terwijl een groep collega’s P3 blijft, realiseren 4.300 van ons nu ons verlangen. ”

Door meer dan 20 gespecialiseerde bedrijven te re-brandingen en te verenigen onder één wereldwijd merk, speelt umlaut ook in op de wens van hun klanten voor meer sectoroverschrijdende samenwerking en een sterkere koppeling van processen en producten. Karsten is er ook van overtuigd dat het bedrijf een positie heeft gevonden die zijn positionering en prestaties waardig is, en dat het hen goed zal helpen bij het realiseren van hun visie op een bedrijf met meer samenhorigheid, samenwerking en groei.

verbindingP3 groep AG wordt umlaut