P3-group wint test-traject C2000

verbindingAlgemeen, c2000

Technisch consultant P3-group heeft een aanbesteding voor testwerkzaamheden T2000 en P2000 gewonnen. De twee percelen vertegenwoordigen een waarde van ongeveer drie miljoen euro.

 

Perceel 1 omvat de opdracht tot het verrichten van testwerkzaamheden ten aanzien van T2000, het radiobediensysteem en aangrenzende systemen. Hieronder vallen het reviewen van de ontwerpen en het testen van de bouw, migratie en de acceptatie van T2000 in combinatie met de radiobediening en aangrenzende systemen aan de hand van de teststrategie, het programma van eisen en de testplannen van de Leveranciers. Daaronder vallen ook de testwerkzaamheden na integratie van de deelsystemen T2000 en radiobediening en het testen van de generieke onderdelen van het gehele vernieuwde C2000-systeem. De waarde (ex. BTW) van dit perceel is twee miljoen euro.
Perceel 2 omvat de Opdracht tot het verrichten van testwerkzaamheden ten aanzien van P2000, het radiobediensysteem en aangrenzende systemen. Hieronder vallen het reviewen van de ontwerpen en het testen van de bouw, migratie en acceptatie van P2000 in combinatie met de radiobediening voor P2000 en aangrenzende systemen aan de hand van de teststrategie, het programma van eisen en de testplannen van de leveranciers. De waarde van dit perceel is een miljoen euro, ex. BTW.

 

verbindingP3-group wint test-traject C2000