Pauze ARC duurt tot 20 januari

verbindingARC, c2000, LTE, Nieuws

Politie

De pauze in de aanbesteding randapparatuur C2000 duurt tot 20 januari 2015. Dat is vandaag gepubliceerd op TenderNed. Vorige week werd door minister Opstelten de pauze aangekondigd, maar was nog niet bekend tot wanneer de pauze zou duren.

 

“De politie heeft besloten om bij de landelijke aanbesteding Randapparatuur C2000 (portofoons) een pauze in te lassen. Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie informeerde op 14 oktober de Tweede Kamer dat de signalen over het toeschrijven van de aanbesteding naar één merk serieus moeten worden onderzocht. In verband hiermee is een voorlopig nieuwe sluitdatum gesteld (20 januari 2015) om dit mogelijk te maken. Een nieuwe definitieve sluitdatum zal nader worden gecommuniceerd via Tenderned en het aanbestedingsplatform Commerce-Hub”, aldus de tekst op TenderNed.

Tijdens de pauze is het niet mogelijk om randapparatuur aan te schaffen. Alleen de ongeveer 10.000 portofoons die in de overbruggings-ARC zijn besteld, worden nog uitgeleverd. Onduidelijk is of andere regio’s gebruik mogen maken van de in de overbruggings-ARC bestelde apparatuur.

 

 

 

verbindingPauze ARC duurt tot 20 januari