PrioCom en Selcom sluiten partnership

verbindingAlgemeen

PrioCom en Selcom, one-stop-shop value added distributeur van mobiele radio-communicatie, paging en accessoires, hebben een partnerovereenkomst getekend voor de verkoop van PrioCom kritische spraakcommunicatie op mobiel netwerk. Een aantal geselecteerde resellers van Selcom voegt de PrioCom dienst toe aan hun portfolio voor missiekritische klanten.

 

Door haar jarenlange ervaring heeft Selcom een uitmuntende reputatie opgebouwd op het gebied van ondersteuning zowel op technisch als marketing vlak. De term ‘value added distributeur’ houdt in dat zij een volwaardig programma aanbieden bestaande uit: advies, marketing-ondersteuning, consultancy, projectbegeleiding, demoproducten, (on-site) sales support, (on-site) technische support, configureren en programmeren, groothandelsbeleid, after-sales services. Hierdoor is de eindgebruiker altijd verzekerd van een optimale oplossing voor zijn mobiele communicatie vraagstukken.

PrioCom heeft in 2018 een unieke end-to-end Quality of Service Push-to-Talk (PTT) dienst in de markt gelanceerd met prioriteit op het landelijk dekkende 4G/4G+ mobiele netwerk van T-Mobile, wat zich kenmerkt door de hoogste gemiddelde datasnelheid.

verbindingPrioCom en Selcom sluiten partnership