PrioCom treedt toe tot TCCA

verbindingAlgemeen

PrioCom, de Nederlandse virtuele netwerkexploitant voor kritische communicatie (MVNO) wordt lid van TCCA, de wereldwijde organisatie voor de sector van kritische communicatie. PrioCom is gevestigd in Rotterdam en biedt een end-to-end Push-To-Talk (PTT) -service, gekenmerkt door prioritaire toegang tot het mobiele netwerk van T-Mobile in Nederland.

 

Het virtuele privénetwerk PrioCom wordt uitgevoerd op het openbare netwerk van T-Mobile, met uitstekende beschikbaarheid en een hoogste prioriteit. Dit maakt de oplossing uitermate geschikt voor zakelijke en missiekritieke communicatie. Samen met geselecteerde zakelijke partners, PrioCom en end-to-end Push-to-Talk-diensten via een commercieel 4G-netwerk.

“PrioCom zal zich volledig inzetten om een standaard end-to-end kritische communicatieoplossing op 4G- en 5G-netwerken te bieden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en om actief deel te nemen aan deze markt met TCCA”, zei PrioCom general manager Angelo Bul.

“PrioCom is de eerste MVNO die toetreedt tot de vereniging en we kijken erg uit naar de nieuwe perspectieven die het bedrijf zal brengen voor TCCA en voor hun deelname aan onze werkgroepen. Namens TCCA heet ik het PrioCom-team van harte welkom en kijk ik uit naar het delen van kennis en ervaring “, aldus Tony Gray, TCCA-directeur.

verbindingPrioCom treedt toe tot TCCA