R & S Rental levert 250.000ste licentievrije Kenwood-portofoon aan Herman den Blijker

verbindingAlgemeen

R & S Rental heeft de 250.000ste licentievrije Kenwood-portofoon van de Benelux geleverd. Gisteren ontving Herman den Blijker uit handen van Stefan Henkel van R&S Rental en Johan Verswijvel van JVCKenwood het jubileum-exemplaar.

 

Vermaard TV-kok en restauranthouder Herman den Blijker heeft gisteren de 250.000ste licentievrije portofoon van JVCKenwood ontvangen in zijn restaurant Las Palmas in Rotterdam. “Vandaag de dag is het voor een professionele brigade in een keuken, restaurant of andere horeca-gelegenheid noodzakelijk om ook professioneel met elkaar te kunnen communiceren. Dankzij goede communicatie-apparatuur kunnen mijn mensen zich concentreren op wat ze het beste kunnen: zorgen dat de gasten een top-ervaring hebben”, zegt de chef.

 

Relatie

Stefan Henkel, uitvoerend directeur van R&S Rental, merkt dat de vraag naar passende communicatieoplossingen ook in de horeca toeneemt. “Een gast in een restaurant verwacht kwaliteit en aandacht van de gastheer. De tijd die een medewerker in de horeca vroeger nodig had om even te communiceren met de keuken was flink. Het duurt even om door de zaak te lopen en in de keuken met de chef te praten. Dit is niet meer nodig en kan er veel meer aandacht gegeven worden aan de klanten.”

Henkel is trots dat hij met JVCKenwood op deze manier passende communicatieoplossingen biedt. “We leveren met onder andere Kenwood mobiele communicatie-oplossingen voor kortstondige en langlopende projecten op locaties door heel Nederland en daarbuiten. We hebben nu twintig jaar ervaring. Een relatie zoals we hebben met JVCKenwood toont aan dat zowel JVCKenwood als wij gaan voor de lange termijn. Onze klanten waarderen deze stabiliteit en kwaliteit.”

 

Voortouw

Jan Vloedbeld is Sales & Marketing manager bij distributeur Selcom. Hij heeft samen met R & S Rental geholpen een passende oplossing te vinden. “Een speciale aanvraag als deze van Herman den Blijker helpt ons om te laten zien dat we als distributeur toegevoegde waarde hebben. Onze kennis van onze producten gekoppeld aan de lokale knowhow van onze partner biedt de eindgebruiker de oplossing op maat. Met R & S hebben we een jarenlange relatie opgebouwd. Behalve in de horeca werken we met R & S samen aan communicatie oplossingen in de BHV, hospitality, retail en security branche.”

Volgens Johan Verswijvel, General Manager voor de Benelux bij JVCKenwood Belgium, is een mijlpaal bereikt. Kenwood is precies 70 jaar geleden opgericht in Japan en vanuit onze Belgische vestiging, de eerste in Europa trouwens, zijn we dit jaar 50 actief bezig met zend- en ontvangstapparatuur . Sinds de jaren 90 zijn we ons pas echt gaan toespitsen op de professionele radiocomminicatiemarkt en hebben we een constant en sterk klantenbestand opgebouwd. Dat we gedurende verschillende decennia onze Kenwood-apparatuur leveren aan honderden klanten is het bewijs van onze kwaliteit. We zijn marktleider in portofoons, draagbare tweeweg radio’s en (aangepaste) zendapparatuur. Onze land-mobiele portables, portofoons en zendapparatuur worden wereldwijd erkend als de top-keuze, vooral door hulpverleners, en zijn een gewaardeerde en vertrouwde leverancier. Vandaag de dag neemt JVCKenwood het voortouw in het ontwikkelen van markt-gedreven producten en blijft één van de grootste fabrikanten van personal entertainment en communicatie-apparatuur ter wereld. Het is een centrale overtuiging bij JVCKenwood om te blijven luisteren naar de markt en specifieke, hoogwaardige producten te ontwikkelen die aansluiten bij de wensen van de consument.”

verbindingR & S Rental levert 250.000ste licentievrije Kenwood-portofoon aan Herman den Blijker