René Schenk nieuwe general manager bij PrioCom

verbindingAlgemeen

René Schenk is met ingang van 15 november 2019 general manager bij PrioCom. Hiervoor was René onder andere eindverantwoordelijk voor de Business Partner Organisatie bij KPN. Hij neemt deze functie over van Angelo Bul. Angelo treedt per 1 januari toe tot de directie van Mission Critical Solutions en wordt verantwoordelijk voor de commerciële portefeuille.

 

De versterking van het management van PrioCom is gericht op de verdere uitbouw van de unieke positie van PrioCom in de sterk groeiende markt voor kritische communicatie op mobiele netwerken.

PrioCom heeft als missie om kritische communicatie en applicatie diensten te garanderen over commerciële mobiele netwerken voor klanten die absolute betrouwbaarheid vragen om hun bedrijfsvoering te waarborgen. PrioCom is mobiele virtuele netwerkoperator (MVNO) speciaal voor missiekritische communicatie. Dit bieden ze via het 4G mobiele netwerk van T-Mobile.

Mission Critical Solutions is een groep van gespecialiseerde bedrijven, waaronder Flash Private Mobile Networks, 2WAY BV en PrioCom BV.

verbindingRené Schenk nieuwe general manager bij PrioCom