Rohill levert Pools politienetwerk op

verbindingAlgemeen

Rohill heeft met haar partners Maxto en IP Connect de migratie van Tetra-netwerk van de Poolse politie opgeleverd. Het gaat om de vervanging van het Dimetra-netwerk door een TetraNode-net in Warschau, Szczecin en Krakau. Het TetraNode-netwerk is al acht maanden operationeel en is nu formeel geaccepteerd door de Poolse politie.

 

De migratie in Szczecin en Krakau is in juni 2016 uitgevoerd. Die van de hoofdstad Warschau gebeurde in het begin van november van vorig jaar. De migratie van de systemen is ‘live’ uitgevoerd. Er heeft geen storing plaatsgehad tijdens de migratie. De politie heeft gewoon haar Tetra-portofoons gebruikt gedurende het proces. Er is geen nieuwe programmering van de portofoons nodig geweest.
Het TetraNode-netwerk heeft een dekking over een gebied waar 5,5 miljoen mensen wonen. In een raamovereenkomst met Maxto en IP Connect kan de Poolse politie een uitbreiding van het systeem bestellen wanneer ze het nodig hebben.
Antoine Stokkink, project manager bij Rohill: “We zijn erg trots op deze succesvolle migratie naar Rohill TetraNode. We zijn verheugd dat de autoriteiten rond publieke veiligheid in Polen hun vertrouwen hebben gelegd in de technologie van Rohill en we kijken ernaar uit om de mogelijkheden te onderzoeken om TetraNode-netwerken in meer steden te implementeren. Met deze revolutionaire migratie hebben we opnieuw bewezen marktleider op het gebied van duurzame oplossingen. Deze migratie is een belangrijke mijlpaal voor zowel Rohill als de Tetra-industrie.”

verbindingRohill levert Pools politienetwerk op