Safeguard en Flash winnen aanbesteding voor de Nederlandse Rijksoverheid

verbindingAlgemeen

Safeguard gaat met Flash Private Mobile Networks de Safeguard-app leveren voor de Nederlandse Rijksoverheid. Dit betekent dat in de loop van 2020 en 2021 de app geïmplementeerd gaat worden bij alle vestigingen van Rijkswaterstaat, FMHaaglanden, Dienst Justitiële Inrichtingen, Belastingdienst en overige deelnemers.

 

Safeguard is verantwoordelijk voor het leveren van de app en de support en Flash zal de implementatie en opleidingen van de app-gebruikers en beheerders verzorgen. “Het winnen van de aanbesteding voelt als een bekroning op het werk waar we 4,5 jaar geleden mee begonnen zijn. Destijds waren er geen BHV-organisaties in Nederland die gebruik maakte van een BHV-app en om nu 4,5 jaar later de Safeguard-app te mogen implementeren bij de gehele Nederlandse Rijksoverheid is fantastisch”, zegt Ingmar Vroege, CEO van Safeguard.

Het binnenhalen van deze opdracht versterkt de positie van Safeguard als marktleider in de markt van BHV-apps. Op basis van dit fundament kan verder gebouwd worden aan het platform en de visie van Safeguard op gebied van digitalisering van veiligheid.

Gertjan Leemans, CTO van Safeguard: “Samen met de Rijksoverheid gaan we een volgende stap zetten in veiligheid voor werknemers. De mogelijkheid om bezoekende BHV’ers van andere organisaties in te zetten voor een calamiteit is uniek in Nederland en deze ontwikkeling komt ook voor andere Safeguard klanten beschikbaar als ze hier interesse in hebben. Een netwerk van BHV’ers die direct hulp kunnen bieden in geval van een calamiteit zal de zelfredzaamheid en veiligheid van werknemers flink verhogen.”

verbindingSafeguard en Flash winnen aanbesteding voor de Nederlandse Rijksoverheid