SAIT leverancier BHE-HF installaties voor Flash private Mobile networks

verbindingAlgemeen

SAIT en Flash Private Mobile Networks slaan de handen ineen om aan de groeiende vraag naar betrouwbare en slimme DAS systemen te voldoen. Wim Stam, manager projects & services van Flash en Hans Elfrink, algemeen directeur van SAIT BV, tekenden onlangs de overeenkomst.

SAIT BV is sinds enkele jaren exclusief distributeur van BHE apparatuur in Nederland. BHE is een vooraanstaand producent van communicatie- en HF apparatuur, die ingezet kan worden in een missiekritische omgeving. Daarnaast is SAIT al geruime tijd system integrator en leverancier van HF installaties voor onder andere tunnels (doorgifte van o.a. C 2000, FM/DAB, inspraak, analoge/digitale radio) alsmede multiband Distributed Antenna Systems (DAS).


De handen ineen voor groter bereik

Doordat de vraag naar betrouwbare en slimme DAS systemen in de markt steeds groter wordt, zijn SAIT BV en Flash Private Mobile Networks een samenwerking aangegaan. Door de expertise van SAIT te combineren met uitbreiding op het portfolio van Flash wordt de commerciƫle slagkracht van beide bedrijven vergroot.
De eerste projecten zijn inmiddels opgestart, beide bedrijven verwachten veel van deze samenwerking.

verbindingSAIT leverancier BHE-HF installaties voor Flash private Mobile networks