Samenwerking SAIT en WL Winet op gebied van indoor communicatie

verbindingAlgemeen

SAIT Nederland, system integrator in radiocommunicatie en missiekritische oplossingen, en WL Winet, specialist in het bouwen van netwerken, gaan samenwerken op het gebied van indoor communicatie.

 

De twee toonaangevende bedrijven slaan de handen ineen om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Zij richten zich samen voornamelijk op indoor systemen in gebouwen, tunnels, stadions, campussen, ziekenhuizen, parkeergarages, etcetera. Om bereikbaarheid te kunnen garanderen, zijn indoor netwerken steeds vaker noodzakelijk. Met alle kennis en capaciteiten onder een dak bieden SAIT en WL Winet één geïntegreerd servicepakket aan voor mobiele telefonie, portofonie, semafonie, C2000 en andere signalen. Het resultaat is een betere radiobedekking en geschiktheid voor meerdere mobiele providers.

 

Groeiende markt

De vraag naar complexe missiekritische communicatie, zoals Distributed Antenna Systems (DAS) en tunnelsystemen neemt toe. Indoor netwerken worden meer en meer een basis utility; steeds vaker kiezen opdrachtgevers voor een eigen netwerk. Daarom gaan SAIT Nederland en WL Winet samen nieuwe producten en diensten ontwikkelen, om deze groeiende markt professioneel te kunnen bedienen.

Naast de noodzakelijke expertise voor het ontwerpen, bouwen en beheren van indoor netwerken bieden zij aan hun klanten desgewenst een nieuw financieringsmodel, waarbij de systemen als dienst aangeboden worden. Voordeel is dat eenmalige investeringen achterwege kunnen blijven.

 

verbindingSamenwerking SAIT en WL Winet op gebied van indoor communicatie