Selcom officieel distributeur van Telosystems

verbindingAlgemeen

Selcom is aangewezen door C4IT als één van de officiële distributeurs van TeloSystems. Met TeloSystems maakt Selcom het portfolio nog completer. Producten van TeloSystems brengen voordelen met zich mee de huidige portofoons.

 

Zo is er directe verbinding, met één druk op de knop. Er zijn GPS en realtime aanwezigheids- en beschikbaarheidsinformatie van de contacten. Er is een landelijke dekking, en zelfs wereldwijde dekking mogelijk. Men hoeft geen investering in eigen infrastructuur te doen en geen vergunningskosten te betalen.

TeloSystems biedt een complete oplossing voor zowel hardware als software. Vooral voor portofoongebruikers die onvoldoende bereik hebben met een traditionele portofoon, is de oplossing van TeloPTT uitermate geschikt. Gebruikers die werkzaam zijn gedurende een korte periode bij een klant mogen vaak niet gebruik maken van het reeds aanwezige communicatiesysteem. Vanwege de installatiekosten en noodzakelijke vergunning is het niet rendabel om een eigen tijdelijke infrastructuur op te zetten.

De handsets zijn afgestemd op het 4G Portofonie platform. Het Android besturingssysteem is zodanig aangepast zodat onder andere microfoon geluid en bedieningsgemak overeenkomst met portofoons uit het hogere segment. Een ander groot voordeel is dat dynamische groepen aanmaken standaard aanwezig is alsmede het programmeren op afstand. De dispatch applicatie biedt standaard alle noodzakelijke functies voor spraak, voicelogging, GPS-waargave, aanwezigheidsregistratie en GeoFencing. aangevuld met live video weergave van 32 gebruikers simultaan, bestanden verzenden/ontvangen maakt dit een van de meest uitgebreide dispatch applicaties voor 4G Portofonie.

verbindingSelcom officieel distributeur van Telosystems