Selcom verhuist naar kantoor in Zwolle

verbindingAlgemeen

Selcom, een one-stop-shop value added distributeur van mobiele radio-communicatie, paging en accessoires, gaat verhuizen. Vanaf 15 april opent het bedrijf een kantoor aan het Hanzeplein in Zwolle.

 

Door de snelle ontwikkeling van Selcom is het oude kantoor in Nieuwleusen te klein geworden. Ook onderstreept de verhuizing het onafhankelijke karakter van Selcom. Een decennium is Selcom al een one-stop-shop value added distributeur van toonaangevende merken op het gebied van mobiele radio communicatie, paging en accessoires in de Benelux.

 

Volwaardig
Selcom is een geautoriseerde distributeur van de merken Hytera, Kenwood, Spok, Zonith, Swissphone, Incotech, Otto, Sensear, K-Tronic en Alfatronix. Deze merken maken het assortiment van Selcom compleet, zodat een volledige oplossing kan worden geboden waarbij men alle producten bij één bedrijf kan aanschaffen. Daarnaast is Selcom een Value Added Distributor, wat inhoudt dat het bedrijf een volwaardig programma aanbiedt.
Dit aanbod betreft onder andere advies, consultancy, configureren, programmeren, projectbegeleiding, technische support en marketing-ondersteuning.

verbindingSelcom verhuist naar kantoor in Zwolle