Selecsys, Abiom, Motorola en 2Way aanwezig op Verbindingsplein beurs eRIC

verbindingAlgemeen

De gerenommeerde radiospecialisten Selecsys, Abiom, Motorola en 2Way zijn aanwezig tijdens de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) die van 2 tot en met 4 juni wordt georganiseerd op Vliegveld Twenthe.

Drie dagen lang kunnen hulpverleners en veiligheidsprofessionals op een interactieve manier kennismaken met de nieuwste trends op hun vakgebied. 40.000 vierkante meter veiligheidsinnovatie, gewijd aan de bescherming van de samenleving tegen incidenten, crises en rampen. Daarnaast is er een speciaal Verbindingsplein ingericht, waar bezoekers worden geïnformeerd over de mogelijkheden voor professionele mobiele communicatie.

State-of-the-art
eRIC is een uniek kennismakings- en samenwerkingsplatform voor veiligheidsprofessionals, producenten en leveranciers van producten en diensten. Van voertuigen tot beschermende kleding en uitrusting, van robottechniek tot 3D oefen- en trainingsapplicaties, van specialistische ondersteuningsteams tot verbindingen en informatievoorziening; eRIC toont state-of-the-art producten en diensten over de hele breedte van het veiligheidsdomein. De vakbeurs richt zich op professionals van brandweer, politie, ambulancezorg/GHOR, bedrijfshulpverlening, Defensie en veiligheidsspecialisten van de overheid en uit de industrie.

Alle grote spelers uit het veiligheidsdomein (Brandweer Nederland, Nationale Politie, GGD/GHOR, ambulancezorg, Defensie) hebben enthousiast hun medewerking aan het vakevenement toegezegd. Meer informatie vindt u op www.exporic.nl.

verbindingSelecsys, Abiom, Motorola en 2Way aanwezig op Verbindingsplein beurs eRIC