Selecsys lanceert clouddiensten tijdens PMR Expo

verbindingAlgemeen

Selecsys, geautoriseerde distributeur van Motorola Solutions, lanceert tijdens de PMR Expo in Keulen clouddiensten voor PMR. Het is een logisch vervolg op hun eerder gelanceerde cloud-telefonieplatform.

 

De diensten die vanaf morgen worden gelanceerd zijn:

– Managed Capacity Plus

Door de toepassing van mCapPlus ontstaat de mogelijk om een Motorola Capacity Plus netwerk te koppelen met andere C4IT* diensten. Via deze diensten worden de mogelijkheden en het bereik van een Capacity Plus communicatienetwerk vergroot.

– Managed Linked Capacity Plus

Door de toepassing van mLinkCapPlus ontstaat de mogelijk om een Motorola Linked Capacity Plus netwerk te koppelen met andere C4IT* diensten. Via deze diensten worden de mogelijkheden en het bereik van een Linked Capacity Plus communicatienetwerk vergroot.

– Managed Capacity Max

Door de toepassing van mCapMax ontstaat de mogelijk om een Motorola Capacity Max netwerk te koppelen met andere C4IT* diensten. Via deze diensten worden de mogelijkheden en het bereik van een Capacity Max communicatienetwerk vergroot. Daarnaast geldt dat hiermee door centraal management en beheer de implementatie wordt sterk vereenvoudigd en versneld.

– Managed Messaging

Managed Messaging biedt een merkonafhankelijk software platform die het mogelijk maakt bestaande en nieuwe systemen te combineren en processen te optimaliseren. U hoeft niet langer bestaande systemen voortijdig af te schrijven uit gebrek aan uniformiteit. Ook hoeft u niet meer beperkt te blijven tot één product terwijl dit eigenlijk niet op al uw locaties past bij de betreffende vraagstelling. Met Managed Messaging kunnen al uw separate systemen werken als één platform! Middels deze dienst zijn nieuwe implementaties snel en eenvoudig beschikbaar.

– Managed PTT over Cellular

mPOC biedt een software platform die het mogelijk maakt om met Smartphones te communiceren in een ‘gesloten’ groep. Met de speciale App geïnstalleerd kan de gebruiker een spraakpad openen met een andere gebruiker of met een groep gebruikers. Iedereen in de groep hoort het gesproken bericht en kan vervolgens reageren naar de groep. In tegenstelling tot andere aanbieders is de mPOC toepassing provider onafhankelijk. Ook kan gebruik worden gemaakt van WiFi netwerken. Zolang de applicatie zich maar kan registreren bij de dienst functioneert de toepassing.

– Managed Smart Dispatch

Managed Smart Dispatch, mSmartDispatch, biedt een software platform die het mogelijk maakt om bestaande en nieuwe Motorola communicatiesystemen uit te breiden met een dispatch applicatie zonder ingewikkelde en kostbare infrastructuur op locatie.

verbindingSelecsys lanceert clouddiensten tijdens PMR Expo