Selecsys organiseert trainingen radiotechniek voor resellers

verbindingAlgemeen

Selecsys, value added distributeur en officieel trainingspartner van Motorola Solutions, heeft een aantal PMR-trainingen georganiseerd die de komende maanden worden aangeboden aan resellers. Het gaat daarbij om de Basistraining radiotechniek en een aantal trainingen gericht op de verschillende aspecten van Motorola’s MOTOTRBO-platform.

De Basistraining radiotechniek van Selecsys is bedoeld voor medewerkers van resellers die onbekend zijn met professionele radiocommunicatie. Tijdens de cursus komen onderwerpen aan de orde zoals modulatietechnieken, analoge en digitake signaleringstechnieken, accessoires en repeaters. De Technisch commerciële training wordt gegeven aan commerciële medewerkers die alle USP’s van het MOTOTRBO-portfolio willen weten en meer rendement uit hun verkoop willen halen. Hierbij wordt onder andere aandacht geschonken aan de begrippen TDMA, FDMA, DMR, MOTOTRBO, het verschil tussen analoog en digitaal in de praktijk, de omgang met Feature Key’s en de structuur van dispatch-applicaties.

De andere op MOTOTRBO gerichte trainingen van Selecsys zijn ‘Entry level programming MOTOTRBO’ (bedoeld voor technici die basisfuncties willen programmeren), ‘Professional level programming MOTOTRBO’ (voor technici die MOTOTRBO-netwerken gaan inrichten) en ‘Expert level programming MOTOTRBO’ (gericht op het inrichten van complexe MOTOTRBO-netwerken). De trainingen duren ongeveer 4 uur en vinden op verschillende data in maart, april en mei plaats, in Apeldoorn en Dordrecht. Deelname is in principe gratis.
Voor meer informatie over de trainingen en de exacte data kan contact worden opgenomen met Selecsys.

verbindingSelecsys organiseert trainingen radiotechniek voor resellers