Selecsys treedt toe tot Motorola Empower Circle

verbindingAlgemeen

Motorola-distributeur Selecsys is toegetreden tot de ‘Motorola Empower Circle’. Dat betekent dat Selecsys volgens Motorola Solutions een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd op het gebied van kennis en verkoop.

Volgens Motorola zijn leden van de Empower Circle ‘essentieel voor het succes van het bedrijf en op deze manier krijgen partners een beloning’. De uitnodiging is alleen voorbehouden aan ’top-performing Channel Partners’, meldt Motorola. “Het is voor hen die bovenmatig presteren om de Motorola-klanten te helpen.”

Expertise

Afgelopen week is een delegatie van Selecsys uitgenodigd om de ‘prijs’ in ontvangst te nemen. Volgens Jaap Meijer, commercieel manager bij Selecsys, is de uitnodiging van Motorola om in de zogenoemde Empower Circle te komen een bevestiging van de route die Selecsys volgt. “Van een distributeur wordt vandaag de dag meer gevraagd dan alleen logistieke processen beheersen. Onze klanten verwachten van ons ook een toegevoegde waarde. Wij bieden die met onze sales- en marketingondersteuning en onze technische expertise.”

verbindingSelecsys treedt toe tot Motorola Empower Circle