Selecsys Value Add distributeur Wifi-specialist Mimosa

verbindingAlgemeen

Selecsys is distributeur van Wifi-specialist Mimosa voor de Benelux. Selecsys is gespecialiseerd in draadloze breedband en mobiele communicatie oplossingen. Het Amerikaanse Mimosa biedt Wifi-hardware voor buitengebruik en voor gebruik over grotere afstanden.

Het bedrijf maakt gebruik van zogenoemde cloud-managed gigabit wireless technologie. Mimosa is in de Verenigde Staten uitgeroepen tot Wifi-leverancier van het jaar door de Wifi Associatie (WISPA). Zij wonnen de prijs voor de beste ‘gebruikers interface’, beste ‘functionaliteit en feature set’ , ‘grootste capaciteit in 80+ MHz’, ‘laagste prijs per bit in 80+ MHz’, ‘laagste prijs per bit in 40 MHz’ en ‘beste ondersteuning’. Door de unieke band tussen Mimosa en Quantenna, de leidende ontwikkelaar van Wifi-technologie in de wereld, is Mimosa in staat om de markt te voorzien van de nieuwste ontwikkelingen.

Jaap Meijer, commercieel manager bij Selecsys, geeft aan dat de toevoeging van Mimosa het assortiment van Selecsys verder completeert: “De Mimosa draadloze verbinding biedt een uitstekende voorziening voor onderlinge connectie tussen geografisch gescheiden (radio)netwerken met een grote bandbreedte en lage latency. Hierdoor kunnen we een end-to-end oplossing aanbieden. Selecsys ondersteunt haar klanten met advies, projectbegeleiding, implementatie, montage en technische support. Daardoor is de eindgebruiker altijd verzekerd van een optimale oplossing voor zijn (mobiele) communicatievraagstukken”.

verbindingSelecsys Value Add distributeur Wifi-specialist Mimosa