Sepura en Abiom verlengen samenwerkingsovereenkomst

verbindingAlgemeen

 

Sepura heeft de samenwerkingsovereenkomst met de Noord Europese channel partner Abiom verlengd. Met het nieuwe contract, dat voortbouwt op een reeds 10 jaar durend partnerschap, wordt de focus gelegd op het voorzien in innovatieve communicatieoplossingen voor de zakelijke markt en de industrie.

We zijn er zeer ingenomen mee dat we onze samenwerking met Sepura kunnen continueren”, zegt Bas de Grood, CEO en eigenaar van Abiom.

Hun innovatieve producten – zoals de lichtgewicht en waterdichte SC20 serie portofoons en de MBS Lite complete one-carrier TETRA base station – stellen ons team in staat om met excellente oplossingen op maat tegemoet te komen aan de veranderende eisen van de zakelijke en industriële sector.”

Gary Maughan, Regional Director van Sepura in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Noord en Centraal Europa geeft aan: “De expertise en klantgerichtheid van Abiom, in combinatie met ons uitstekende productportfolio, vormen een fantastisch partnerschap, dat al verschillende belangrijke contracten binnen de Benelux heeft opgeleverd het afgelopen decennium.

We zijn verheugd dat we deze samenwerking kunnen voortzetten en onze focus kunnen uitbreiden naar de zakelijke en industriële markt in de regio.”

verbindingSepura en Abiom verlengen samenwerkingsovereenkomst