Sepura en Abiom vernieuwen samenwerkingsovereenkomst

verbindingAlgemeen

Sepura heeft zijn inmiddels tien jaar durende samenwerkingsovereenkomst met de Noord-Europese channel partner Abiom verlengd. De vernieuwde overeenkomst heeft betrekking op het volledige productassortiment van Sepura, dat onlangs werd uitgebreid met het infrastructuur- en transportportfolio van Teltronic.

“We zijn verheugd over onze aankondiging van het vernieuwde partnerschap, zeker omdat we het naar buiten konden brengen tijdens Critical Communications World, in het thuisland van Abiom”, aldus Kasper Barfoed, vice president Sales bij Sepura. Hij vervolgt: “We hebben de afgelopen jaren samengewerkt aan veel high-profile openbare veiligheidsprojecten, waaronder de uitrol van Sepura’s communicatieoplossingen voor de Belgische en Nederlandse special forces. We kijken er naar uit om samen met Abiom nog veel meer prestigieuze contracten binnen te halen.”

Bas de Grood, CEO en eigenaar van Abiom vult aan: “Ik ben verheugd dat we onze samenwerking met Sepura kunnen uitbreiden en kijk uit naar voortzetting van onze lange succesreeks. Sepura ’s verbeterde productportfolio biedt ons de mogelijkheid om complete end-to-end missiekritische communicatieoplossingen aan te bieden; niet alleen in de openbare veiligheid, maar in een waaier van sectoren”.

verbindingSepura en Abiom vernieuwen samenwerkingsovereenkomst