Start Landelijke aanbesteding IBARC2

verbindingAlgemeen, IBARC

HAARLEM BRANDWEER

Achttien regio’s en het IFV starten gezamenlijk de aanbesteding IBARC 2 (de Interregionale Brandweer Aanbesteding Radiocommunicatiemiddelen), de opvolger van IBARC1.

IBARC2 is eveneens een Europese aanbesteding en betreft de levering en onderhoud van objectportofoons, mobilofoons en accessoires. De IBARC1 ging over de aanbesteding van C2000 portofoons en P2000 pagers.

Diemer Kransen, voorzitter van de stuurgroep IBARC2 stelt over de aanbesteding: “Voor mij is de aanbesteding geslaagd als straks onze brandweermensen veilig kunnen optreden in een stabiele omgeving en kunnen communiceren met goede producten.”

IBARC 2, de Interregionale Brandweer Aanbesteding Radiocommunicatiemiddelen, is de opvolger van IBARC 1, die inmiddels is afgerond voor de tetra C2000 portofoons en P2000 pagers.

IBARC 2 gaat over de aanbesteding voor de levering en onderhoud van objectportofoons, mobilofoons en accessoires. Ook dit inkoopproject zal Europees worden aanbesteed. Achttien regio’s en het IFV doen mee aan deze gezamenlijke aanbesteding.

Meer informatie: http://www.brandweernederland.nl/wat_doen_we/thema-optimale/inkoop/inkooptrajecten/

 

verbindingStart Landelijke aanbesteding IBARC2