Start van consultatie van DVB-T/700 MHz

verbindingAlgemeen

Het ministerie van Economische Zaken start een consultatie van het beleidsvoornemen DVB-T/700 Mhz. Op 31 januari 2017 lopen de vergunningen voor DVB-T af. Doel van de consultatie is om reacties uit de markt op het beleidsvoornemen te verzamelen. De reacties dienen als input om het beleidsvoornemen verder te verfijnen.

In deze nota beschrijft het ministerie van Economische Zaken de voornemens met betrekking tot digitale ethertelevisie, in samenhang met de release van de 700 MHz band voor mobiele communicatie.

Het ministerie van Economische Zaken is verantwoordelijk voor de verdeling van het spectrum. Doel van de consultatie en de nota is belanghebbenden inzicht te geven in de voornemens van het ministerie inzake de toekomst van de vergunningen voor digitale ethertelevisie, in samenhang met het vrijmaken van de 700 MHz band voor mobiele communicatie.

Meer informatie

Reacties worden gepubliceerd tijdens de loop van de consultatie. Alleen die reacties worden gepubliceerd waarvan is aangeven, door de inzender, dat deze openbaar mogen zijn. Voordat reacties gepubliceerd worden, worden deze eerst gecontroleerd op beledigende of aanstootgevende uitspraken. Deze controle kan enkele dagen duren.

http://www.internetconsultatie.nl/dvbt_700MHzband

 

verbindingStart van consultatie van DVB-T/700 MHz