T-Systems alarmeert BHV met Firecom

verbindingAlgemeen

bhl-photo_2_m

Firecom.nl leverde onlangs 3 Firecom BHV-oproepsystemen en 40 alarmontvangers aan T-Systems, 100% eigendom van Deutsche Telekom Group (DT). Het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 20 landen, in Nederland in Heerlen, Vianen en Den Haag.

De BHV-alarmering van T-Systems is een op maat gemaakt systeem, dat in alle drie vestigingen precies hetzelfde werkt. Bij de recepties is een Firecom oproepsysteem geplaatst. Bij calamiteiten worden met behulp van sneltoetsen (F1 t/m F8) op een keyboard, vooraf geprogrammeerde mededelingen naar de BHV’ers verzonden. “De software is zo geprogrammeerd dat BHV-ers die in een andere Nederlandse vestiging zijn, gealarmeerd worden bij calamiteiten aldaar. Ze ontvangen de berichten via hun eigen alarmontvanger. Op deze wijze draaien onze BHV-ers in elke vestiging mee”, aldus Robbert Hummen van T-Systems.

T-Systems ontwikkelde zelf een BHV-softwaretool, dat gaat draaien op de eigen server. Daarmee is op afstand en van elke gewenste plek te zien hoe de bezettingsgraad van BHV-ers is. Ook kunnen de oproepsystemen van alle vestigingen bediend worden

verbindingT-Systems alarmeert BHV met Firecom