Voorlopige plattegrond eRIC bekend

verbindingAlgemeen

slide-1-638 voorlopige plattegrond

De (voorlopige) plattegrond van de expo Rampenbestrijding Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) is bekend. Vakblad Verbinding is tijdens de eRIC, die op 2, 3 en 4 juni 2016 op Vliegveld Twenthe plaatsvindt, aanwezig in de Expohal met het Verbindingsplein. Het Verbindingsplein zal een centraal punt vormen voor bedrijven en organisaties die een leidende rol spelen in communicatie voor nood- en hulpverlening.

Tijdens de eRIC presenteren exposanten uit de wereld van missiekritische communicatie hun noviteiten en kunde. “Er wordt hard gewerkt aan een veiliger Nederland. Onze samenleving roept om slimme antwoorden op de veiligheidsdreigingen van de 21e eeuw. Het is noodzaak om overheid, industrie en vakspecialisten met elkaar te verbinden en gezamenlijk de vele uitdagingen aan te pakken om de veiligheid in ons land te waarborgen en te verhogen. Nederland heeft behoefte aan een platform waar bestuurders, operationele hulpverleners, vakorganisaties en aanbieders van producten en diensten elkaar ontmoeten. Daarom is het initiatief genomen voor een nieuw multidisciplinair vakevenement”, zegt Sander Hesseling, directeur eRIC.

Aanbesteding
eRIC biedt een interactief platform waar theorie met praktijk gecombineerd wordt. Daarnaast geeft deze vakbeurs een impuls aan de handel middels de ‘Aanbesteding Business Area’, waar in samenwerking met Born Legal de overheid en de markt op interactieve wijze met elkaar verbonden worden. eRIC wordt bezocht door professionals die op bestuurlijk of uitvoerend niveau betrokken zijn bij rampenbestrijding, incidentmanagement en crisisbeheersing.
Henk van Beek, uitgever Vakblad Verbinding: “Tijdens de eRIC komen kennis en netwerken bij elkaar. De branche kan met elkaar spreken over actuele onderwerpen, zoals aanbestedingen en technieken. De bezoekers, zowel gebruikers als beleidsmakers, krijgen een mooie blik op de stand van zaken op het gebied van missiekritische communicatie. Zij zullen zien dat de wereld van Verbinding een innovatieve markt is.”

Wilt u deelnemen of meer informatie over eRIC of het Verbindingsplein? Neem dan contact op met Verbinding via info@verbinding.nl

verbindingVoorlopige plattegrond eRIC bekend