Wie wil Verbinding?

verbindingAlgemeen11 Comments

Verbinding houdt helemaal op met bestaan. Daarom is de URL Verbinding.nl ook te koop. De redactie zal geen journalistieke taken meer doen, behalve C2000 en LCMS (‘Project Cedric’).

 

Samenvatting:

  • De URL Verbinding.nl is te koop
  • Ik ga buurman Gijs van BINK Portofoons helpen
  • Verbinding zal GEEN journalistieke activiteiten meer uitvoeren, behalve het onderwerp C2000 en LCMS (‘Project Cedric’)

 

Journalistiek heeft een prijs. Die prijs betalen mensen via een abonnement. Of adverteerders plaatsen een advertentie. Veertig jaar lang hebben we hiermee Verbinding in de lucht kunnen houden. Het was de laatste twee jaar al een verlieslatende titel, maar omdat ik de Verbinding-wereld een mooie wereld vind, heb ik de stekker er niet eerder uitgetrokken. Dat doe ik nu wel.

Verbinding heeft zich altijd journalistiek opgesteld. Commercie was niet relevant en er waren nauwelijks inkomsten voor Verbinding. Ook omdat ik zelf geen acquisitie deed; het is namelijk lastig om aan de ene kant iemand kritisch te bejegenen en aan de andere kant te onderhandelen over advertenties.

Het waren mooie jaren en dankzij Verbinding en de lezers heb ik de wereld van missiekritische communicatie mogen volgen. En ‘de wereld’ bedoel ik letterlijk. Vanaf mijn eerste buitenlandse reisje (Tetra World Budapest) tot en met de virtuele tripjes van 2020. Ik heb hele leuke mensen ontmoet. Dank daar voor, jullie weten wie ik bedoel. Door heel Nederland en Belgie heb ik de eer gehad om jullie te leren kennen. Ik heb ook klootzakken ontmoet, jullie weten ook wie ik bedoel.

De URL Verbinding.nl staat te koop. Ik heb anders ook geen idee wat ik er mee aan moet. Laat me weten via info@thx1138.nl of je interesse hebt.

Ik stap echter niet helemaal uit dit wereldje. Op mijn aanraden is buurman Gijs Buis anderhalf jaar geleden geinteresseerd geraakt in portofoons. Hij is begonnen als portofoons-expert in Leiden en omgeving onder de naam BINK Portofoons. Hij heeft heel veel bijgeleerd over de techniek. Ik heb hem bij deze en gene geïntroduceerd. Ik hielp hem al met marketing. Dat ga ik uitbreiden. Ik word dus een beetje een concurrent van mijn lezers. Maar wees gerust: ik hou nog steeds van iedereen en elk merk.

En journalistiek? Blijf ik nog een klein beetje doen. Er zijn twee projecten waarvan ik het interessant blijf vinden om te volgen: C2000 en LCMS. Als iemand interessante tips heeft over deze onderwerpen, laat het me weten.

Rest me om iedereen een beter 2021 te wensen.

Groet,

Henk

verbindingWie wil Verbinding?